Lataa...
We rock IT.
Wirokit on turvallisten tietoverkkojen ammattilainen sekä kriittisten järjestelmien asiantunteva kehittäjä.
Pääkonttorimme sijaitsee Seinäjoen keskustassa.

Tervetuloa Wirokitiin!

Yrityksestämme löydät yhteensä 14 iloista IT-veikkoa, joilla kaikilla on useamman vuosikymmenen kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä järjestelmäprojekteista.

Mitä me teemme?

Oletko kuullut koskaan TETRA-verkosta tai LTE:stä? Me kehitämme ja testaamme monimutkaisia tietoverkkoja sekä niihin liittyviä kriittisiä järjestelmiä. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaidemme ratkaisut ovat toiminnassa ja saatavilla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Pitkäaikaista kumppanuutta

Asiakkaamme ovat luottaneet palveluihimme jo peräti parin vuosikymmenen ajan. Pyrimme muodostamaan tiiviitä ja pitkäaikaisia kumppanuuksia, jolloin pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman yksilöllistä palvelua.

Ammattilaiset asialla

Jokainen asiantuntijamme on työskennellyt alalla noin 20 vuotta. Pitkästä historiasta huolimatta kuljemme ketterästi kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia ja pidämme samalla ammattitaitomme aina ajan tasalla!

Turvallisuus ensin!

Projektiemme luonteesta johtuen noudatamme kaikessa toiminnassamme erittäin tiukkoja kansainvälisiä standardeja sekä turvallisuusvaatimuksia.

Hei sinä siellä! Haluatko mukaan railakkaaseen joukkoomme?

Wirokit on seinäjokinen ohjelmistojen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen keskittyvä yritys. Juuremme ulottuvat vuoteen 1985 asti. Yrityksenä arvostamme avoimuutta, yhteistyötä ja jatkuvaa uudistumista.

Haemme kasvavaan yritykseemme nyt

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

vaihteleviin projekteihin. Päätoimipisteemme on Seinäjoella, mutta osa meistä työskentelee Tampereella.

Voit olla joko uraasi aloitteleva tekijä tai kokenut konkari, joka kaipaa uutta virtaa sekä ja haasteita. Sinulla on osaamista esimerkiksi pilvipalveluista ja virtualisointiympäristöistä tai olet virtuoosi koneoppimisessa ja Iot:ssa. Voit olla myös kova koodaaja, esimerkiksi C++/C#:ssa.

Tärkeintä on kuitenkin tekemisen meininki ja kyky oppia uutta. Tekninen kehitys on nopeaa ja haluamme olla edelläkävijöitä. Otamme jatkuvasti haltuun uusia teknologioita, ja tuemme aktiivisesti työntekijöidemme kehittymistä.

Mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien, kilpailukykyisen palkan sekä hyvien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, minkälainen yritys Wirokit on tulevaisuudessa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen rekry(at)wirokit.com.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme:

Tuukka Rantala
040 513 3613
tuukka.rantala(at)wirokit.com

Ota yhteyttä

Puskantie 16
60100 Seinäjoki

Email: info(at)wirokit.com

Y-tunnus: 2911678-7

Tuukka Rantala, toimitusjohtaja
+358 40 513 3613

Jami Saarikoski, hallituksen pj.
+358 40 550 6983

etunimi.sukunimi(at)wirokit.com